Dílna
Pasování
žďár
Hallowen
Ada1
Ada 2
Avi 1
Avi 2
Bonus

  • Úvod
  • Třídy
  • listopad, prosinec

Předvánoční nadílka

Snad nejvíce jsme se těšili na pátek 21. 12. 2018, poslední den školy před Vánoci, poslední den školy roku 2018. Rozdali jsme si dárečky, ochutnali cukroví, poslechli koledy, podívali jsme se na film a stihli si i popovídat. Copak nás asi čeká pod stromečkem?

https://zs-klokanek.rajce.idnes.cz/Predvanocni_nadilka_VI._A/



Hala Sportovního centra Dubina

Sportovního ducha jsme mohli uplatnit ve čtvrtek 20. 12. 2018 v hale Sportovního centra Dubina. Zahráli jsme si florbal, vybíjenou, badbinton a jako již tradičně fotbal s učiteli i proti nim. Dali jsme do toho vše!  

https://zs-klokanek.rajce.idnes.cz/II._stupen_v_hale_Sportovniho_centra_Dubina/


Operace Valkýra

Středa 19. 12. 2018 se nesla ve znamení druhé světové války. Rázem z nás byli agenti pověření důležitým úkolem. Museli jsme získat 4 obálky s částmi kódu a balíček s "výbušninou". Nic nebylo zadarmo, každou věc jsme si museli poctivě zasloužit - vyluštit šifrovaný tajný vzkaz, sestrojit elektrické signalizační zařízení, odeslat z něj zprávu a mnoho dalšího. Všichni svou misi zdárně splnili!

https://www.facebook.com/pg/ZSlogopedickaOstrava/photos/?tab=album&album_id=1939244629456831


Slezské zemské muzeum v Opavě

V úterý 11. 12. 2018 jsme se spolu se VI. B vydali za vánočními zvyky do Slezského zemského muzea v Opavě. Dozvěděli jsme se, jaké tradice dodržovali naše babičky a dědové, které dny pro ně byly významné. Prohlédli jsme si betlém, vyzkoušeli uplést vánočku nebo přivoněli k tradičním vánočním vůním. Vyrobili jsme si zvoneček a namalovali baňku. Ještě jsme se stihli podívat na Vánoční trhy, koupit pár drobností na památku a už nás čekal vlak zpět do Ostravy.

https://zs-klokanek.rajce.idnes.cz/VI.A_a_VI.B_ve_Slezskem_zemskem_muzeu/


Hrajeme ABAKU. A jsme v něm dobří!!!



POZÓÓÓR START!!!

Středu 7. 11. 2018 jsme odstartovali stylově, akcí "POZÓÓÓR START!!!" ve Středisku volného času Ostrava. Protáhli jsme si snad každý sval v těle. Vyzkoušeli jsme si jak vypadá taková rozcvička na trampolínách, zda udržíme rovnováhu na koloběžce, skákali jsme, běhali jsme, stříleli, zkrátka celé dopoledne jsme se hýbali.

https://zs-klokanek.rajce.idnes.cz/VI._A_a_VI._B%2C_POZOOR%2C_START/