Dílna
Pasování
žďár
Hallowen
Ada1
Ada 2
Avi 1
Avi 2
Bonus

Vycházka k Ostravici

Poslední den před prázdninami 29. 6. 2021 jsme spolu se spolužáky ze 7. A vyrazili k Ostravici. Počasí nám přálo, voda v řece byla příjemně osvěžující a plná života, že uvidíme i ryby jsme opravdu nečekali.

https://zs-klokanek.rajce.idnes.cz/Vychazka_k_Ostravici


Sportovní den

Čtvrtek 24. 6. 2021 se nesl ve sportovním duchu. Spolu s ostatními třídami jsme vyrazili na sportovní hřiště Hrabová. Zahráli jsme si fotbal, ringo, badbinton, frisbee, k dispozici jsme měli i lano na přetahování, běhali jsme a užívali si sluníčka a pohody.

https://drive.google.com/drive/folders/1-5gilliwRvwRNlSxMT0t9vCm0xsbsH09?usp=sharing


Volba povolání

Den D, kdy si budeme volit svá budoucí povolání, se blíží mílovými kroky. Aby nám ho usnadnili, připravili si pro nás letošní deváťáci prezentace s přehledem škol a oborů, které půjdou studovat, a ve čtvrtek 17. 6. 2021 se s námi podělili o spoustu zajímavých informací.

https://zs-klokanek.rajce.idnes.cz/9._rocnik_-_prezentace_stredni_skoly/


Výlet - Staříč, rozhledna Okrouhlá, miniarboretum U Holubů

V úterý 15. 6. 2021 jsme vyrazili na poznávací výlet do Staříče. Navštívili jsme rozhlednu Okrouhlá a miniarboretum. Počasí nám bylo příjemně nakloněno a mohli jsme sledovat nádherné výhledy na krajinu a blízké okolí. V miniarboretu jsme si odpočinuli pod korunami stromů. Pozitivně nabití jsme se vraceli domů.

https://zs-klokanek.rajce.idnes.cz/8.A_-_Staric%2C_rozhledna_Okrouhla_a_miniarboretum_06_21/